Oogschaduw

PUPA heeft voor de ogen diverse oogschaduw producten in het assortiment. Oogschaduw is een product dat de look helemaal af maakt!

Lees meer

5 Items

 1. Pupa Material Luxury 3D Metal Eyeshadow
  Pupa Material Luxury 3D Metal Eyeshadow
  € 18,25
 2. Pupa Vamp! Compact Duo Eyeshadow
  Pupa Vamp! Compact Duo Eyeshadow
  € 17,50
 3. Pupa Made To Last Waterproof Eyeshadow
  Pupa Made To Last Waterproof Eyeshadow
  € 14,50
 4. Pupa Vamp! Wet & Dry Eyeshadow
  Pupa Vamp! Wet & Dry Eyeshadow
  € 14,95
 5. Pupa Summer In L.A. Holo Eyeshadow
  Pupa Summer In L.A. Holo Eyeshadow
  € 19,95

5 Items

Creëer een onweerstaanbare look met de oogschaduw van PUPA!

PUPA heeft voor de ogen diverse oogschaduw producten in het assortiment. Oogschaduw is een product dat de look helemaal af maakt! Creëer mooie accenten met behulp van een van de vele oogschaduw producten die PUPA in het assortiment heeft.

PUPA Vamp! Wet & Dry is een oogschaduw met een goede dekking en laat de ogen stralen! Voor wie niet kan kiezen tussen de juiste kleur heeft PUPA een oplossing bedacht; een duo verpakking! De PUPA Vamp! Compact Duo Eyeshadow is een handige compacte verpakking met daarin twee verschillende kleuren oogschaduw. Zo is variëren met de kleur van dag tot dag mogelijk, bovendien is de compact duo eenvoudig om aan te brengen op de oogleden door de zachte structuur van het product.

PUPA heeft met de PUPA Made To Last Waterproof Eyeshadow hét product ontwikkeld dat ook bij vochtige omstandigheden een goede dekking blijft houden. De handige stick maakt dat het aanbrengen erg gemakkelijk gaat. Het gemak om producten aan te brengen is voor PUPA een erg belangrijk punt bij de ontwikkeling van producten. De PUPA Vamp! Wet & Dry Eyeshadow is hier een voorbeeld van. Dit product kan zoals de naam als suggereert aangebracht worden met zowel een natte als droge applicator. Dit maakt het product nog gebruiksvriendelijker dan het al was.

Bestel je favoriete PUPA oogschaduw nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Bestel je PUPA oogschaduw nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten.