Oogschaduw

Laat je ogen stralen met de diverse oogschaduw producten van PUPA. Maakt niet uit voor welke look je wilt gaan met de oogschaduw van PUPA zijn de mogelijkheden eindeloos! Ontdek nu ook de kleurrijke oogschaduws en ga voor een betovernde oogopslag!

Lees meer

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pupa Cocktail Party Eyeshadow
  Vanaf € 19,95
 2. Pupa Vamp! Beauty Box - All In One Mascara Sale
  Pupa Vamp! Beauty Box - All In One Mascara
  Normale prijs € 73,00 Aanbiedingsprijs € 47,45
 3. Pupa Vamp! Beauty Box - Sexy Lashes Mascara Sale
  Pupa Vamp! Beauty Box - Sexy Lashes Mascara
  Normale prijs € 73,00 Aanbiedingsprijs € 47,45
 4. Pupa Pupa Ghost 001
  € 19,95
 5. Pupa Pupa Ghost 002
  € 19,95
 6. Pupa Natural Side Eyeshadow
  Vanaf € 18,25
 7. Pupa Makeup Stories Compact
  Vanaf € 25,45
 8. Pupa Vamp! Extreme Eyeshadow
  Vanaf € 17,50
 9. Pupa Vamp! Wet & Dry Eyeshadow
  Vanaf € 17,60
 10. Pupa Vamp! Compact Duo Eyeshadow
  Vanaf € 18,25

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Creëer een onweerstaanbare look met de oogschaduw van PUPA!

PUPA heeft voor de ogen diverse oogschaduw producten in het assortiment. Oogschaduw is een product dat de look helemaal af maakt! Creëer mooie accenten met behulp van een van de vele oogschaduw producten die PUPA in het assortiment heeft.

PUPA Vamp! Wet & Dry is een oogschaduw met een goede dekking en verschillende kleuren! Met dit product kan je, zoals de naam als suggereert, de oogschaduw zowel droog als ook nat (voor een intensievere kleur) aanbrengen. Voor wie niet kan kiezen tussen de juiste kleur heeft PUPA een oplossing bedacht; een duo verpakking! De PUPA Vamp! Compact Duo Eyeshadow is een handige compacte verpakking met daarin twee op elkaar afgestemde kleuren. Zo kun je dag tot dag van kleur variëren. Bovendien is de Compact Duo eenvoudig aan te brengen en heeft zachte structuur die comfortabel voelt.

Graag een keertje naar het strand of draag je gewoon waterbestendig make-up? PUPA heeft met de PUPA Made To Last Waterproof Eyeshadow hét product ontwikkeld dat ook bij vochtige omstandigheden een goede dekking blijft houden. De handige stick maakt het aanbrengen erg gemakkelijk en zorgt de ingebouwde puntenslijper altijd en overal voor een geslepen punt.

Het gemak van de producten in het aanbrengen is voor PUPA een erg belangrijk punt. Daarom wordt tijdens de ontwikkeling van de producten goed opgelet dat deze gemakkelijk aan te brengen zijn en comfortabel op de huid voelen. Zo zijn de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit altijd gegarandeert!

Bestel je favoriete PUPA oogschaduw nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Ga voor een geweldige oogopslag en geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten. De diverse oogschaduws van Pupa zorgen voor een onvergetelijke oogopslag - op elk moment! Bestel nu jouw favoriete Pupa oogschaduw bij Pupa.nl en creëer talloze onweerstaanbare looks.