BB-cream

BB Creams zijn getinte, vochtinbrengende en verzorgende gezichtscrèmes die voor een natuurlijk stralende en gezonde teint zorgen. PUPA heeft verschillende BB Creams in het assortiment die binnen een stap gemakkelijk oneffenheden helpen te verbergen en het gezicht laten stralen. Ontek nu de BB Cream die het beste bij je huid past!

Lees meer

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pupa BB Cream + Primer
    Vanaf € 19,65
  2. Pupa BB Cream + Anti-Eta
    Vanaf € 19,65

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pupa BB-Cream, voor een egale en stralende huid!

Een BB cream is een crème voor op het gezicht die oneffenheden helpt te verbergen en voor een egale teint zorgt. De look die hiermee gecreëerd wordt heeft een natuurlijk afwerking. Daarom kun je een BB Cream heel goed alleen gebruiken, als base voor je foundation of ook samen met een (compact)poeder. Ongeacht hoe je de de crème gaat toe passen, je huis zou gaan stralen!

PUPA heeft verschillende BB creams in haar assortiment waaronder de PUPA BB Cream + Anti-Eta, die speciaal is ontwikkeld voor de lichte en ouder wordende huid, egaliseert de huid op een natuurlijke wijze en laat een mooie teint achter. Voor de vette huid heeft PUPA de BB Cream + Primer Combination Oily Skin. Dit exclusieve PUPA product egaliseert de huid en verminderd de glans en verzachte de olie vrije formule tevens de huid.

Bovendien beschermd de PUPA BB Cream + Primer de huid met het de aanwezige SPF20 tegen schadelijke Uv-straling. De aanwezige primer in het product zorgt voor een geperfectioneerde tint en zorgt ervoor dat de make-up die erop wordt aangebracht beter blijft hechten. Verder PUPA heeft met de PUPA BB Cream + Anti-Macchia een crème ontwikkeld die bovendien ook dark spots helpt te bestrijden. Donkere vlekjes behoren met deze BB Cream vanaf heden tot het verleden en krijgt je huid een verlichte, egale teint. Tevens hydrateert de olievrije crème de huid.Bestel je Pupa BB cream producten nu snel en heel eenvoudig bij Pupa.nl!

Ga voor een natuurlijke, egale en stralende teint met de BB Creams van PUPA. De huid wordt gevoed, beschermt en krijgt een gezonde uistraling. Bestel je PUPA BB Cream nu heel gemakkelijk en snel online bij PUPA.nl en geniet van de hoge kwaliteit en een perfecte teint.