Eyeliner

Met een eyeliner kun je je oogmake-up helemaal afmaken. Een klein lijntje kan voor sprekendere en stralendere ogen zorgen. PUPA heeft een keuze uit verschillende soorten eyeliners in verschillende texturen en kleuren, waarmee je de gekste looks kunt creëeren - van natuurlijk over klassiek tot aan dramatisch is alles mogelijk. Ontdek nu de PUPA Eyeliner en laat je ogen spreken!

Lees meer
Filteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pupa Made To Last Eyeliner
  Vanaf € 19,50
 2. Pupa Vamp! Beauty Box - All In One Mascara Sale
  Pupa Vamp! Beauty Box - All In One Mascara
  Normale prijs € 73,00 Aanbiedingsprijs € 47,45
 3. Pupa Vamp! Beauty Box - Sexy Lashes Mascara Sale
  Pupa Vamp! Beauty Box - Sexy Lashes Mascara
  Normale prijs € 73,00 Aanbiedingsprijs € 47,45
 4. Pupa Vamp! Definition Liner
  Vanaf € 18,00
 5. Pupa Roll Liner Extrablack
  € 17,95
 6. Pupa Jumbo Liner Extrablack
  € 17,95
 7. PUPA Wing Liner Extrablack
  € 17,50

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PUPA eyeliner voor extra expressie van de ogen!

Om extra expressie aan de ogen te geven heeft PUPA Eyeliner ontwikkeld. Met Eyeliner kunnen lijntjes aangebracht worden rondom de ogen. Hoe dikker de lijnen hoe dramatischer de ogen lijken en des te meer expressie de look kan uitstralen. Eyeliner is een vloeibare substantie waardoor het zich uitstekend leent voor precisie werk.

PUPA heeft in de welbekende Vamp! lijn de PUPA Vamp! Definition Liner. Deze eyeliner is zeer geschikt voor het aanbrengen van mooie en precieze lijnen rondom de ogen. Deze definition liner is zeer eenvoudig in het gebruik. Het ontwerp is namelijk zo gemaakt dat de liner prettig in de hand ligt en het aanwezige stiftje maakt het aanbrengen van dunne lijnen erg gemakkelijk. Deze eyeliner is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurvarianten.Bestel je favoriete PUPA eyeliner nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Ga voor stralende ogen met de PUPA eyeliner. Ontdek de verschillende punten en creëer talloze looks! Je favoriete PUPA eyeliner bestel je nu snel en eenvoudig online bij PUPA.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten.