SOS nail repair

Pupa heeft speciaal voor de verzorging van de nagels een lijn ontwikkeld onder de naam SOS Nail Repair. Het dragen van nagellak vraagt om een goede verzorging

Lees meer
Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pupa Natural Glossy Nail Polish
    Vanaf € 8,50

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verzorgde en schone nagels met de SOS Nail Repair lijn van Pupa!

Pupa heeft speciaal voor de verzorging van de nagels een lijn ontwikkeld onder de naam SOS Nail Repair. Het dragen van nagellak vraagt om een goede verzorging van de nagels, met de producten uit de SOS Nail Repair lijn zijn de nagels voortaan schoon en verzorgt!

In de lijn de Pupa Nail Polish Remover 125ml. Dit product is een nagellak remover zonder aceton. De remover maakt de nagels perfect schoon en laat de nagels gehydrateerd achter zodat deze niet uitdrogen. Met deze remover nooit meer achtergebleven stukjes nagellak!

De Pupa Rapid Nail Polish Remover 75ml is eveneens een remover zonder aceton. De remover maakt de nagels grondig schoon en wel in een handomdraai. Deze nagellak remover werkt extreem snel en grondig!

Bestel je favoriete Pupa SOS Nail Repair producten nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl!

Bestel je Pupa SOS Nail Repair producten nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed werkende producten. Ga voor stralende, schone en gezonde nagels met de nagellak remover van Pupa!