Mascara

Voor de wimpers heeft PUPA diverse mascara’s in het assortiment. Mascara geeft de wimpers een natuurlijke en vollere uitstraling.

Lees meer

8 Items

 1. Pupa Ultraflex Mascara
  Pupa Ultraflex Mascara
  € 17,95
 2. Pupa Vamp! Mascara
  Pupa Vamp! Mascara
  € 18,95
 3. Pupa Diva's Lashes Mascara
  Pupa Diva's Lashes Mascara
  € 8,50

8 Items

PUPA mascara’s voor volle wimpers!

Voor de wimpers heeft PUPA diverse mascara’s in het assortiment. Mascara geeft de wimpers een natuurlijke en vollere uitstraling. De ogen gaan meer spreken en met de PUPA mascara’s ben je ervan verzekerd dat het resultaat langdurig zal blijven.

In het assortiment de PUPA Vamp! Mascara, deze mascara geeft de wimpers een vol volume. De mascara is erg gemakkelijk in gebruik en gaat bovendien lang mee. Het zandlopervormige borsteltje maakt dat de mascara gemakkelijk te doseren is, elk haartje zal worden meegenomen! Deze mascara is er in maar liefst zes verschillende kleuren.

Voor een nóg mooier volume en extra lange wimpers heeft PUPA de Diva’s Lashes Mascara ontwikkeld. Deze mascara geeft de wimpers een ongekend vol volume! De mascara heeft een borsteltje dat elk haartje meeneemt waardoor de wimpers perfect gevormd en gekamd worden. De Diva’s Lashes Mascara is er in drie verschillende kleuren.

Bestel je favoriete Pupa mascara nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Bestel je PUPA mascara nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten.