Poeder

PUPA heeft vele verschillende poeders in het assortiment. Gezichtspoeders maken de huid egaler, maar op een natuurlijke manier.

Lees meer

5 Items

 1. Pupa Luminys Baked All Over
  Pupa Luminys Baked All Over
  € 27,95
 2. Pupa Luminys Baked Face Powder
  Pupa Luminys Baked Face Powder
  € 28,95
 3. Pupa Like A Doll Compact Powder
  Pupa Like A Doll Compact Powder
  € 25,95
 4. Pupa Desert Bronzing Powder
  Pupa Desert Bronzing Powder
  € 24,95
 5. Pupa Sport Addicted Powder
  Pupa Sport Addicted Powder
  € 22,50

5 Items

Pupa poeders voor een egale teint

PUPA heeft vele verschillende poeders in het assortiment. Gezichtspoeders maken de huid egaler, maar op een natuurlijke manier. De poeders houden de onderliggende make-up goed op z’n plek onder wat voor omstandigheden dan ook. De poeders van PUPA laten de huid stralen en geven een egale teint.

De PUPA Extreme Matt Compact Powder Foundation is een compacte poeder en creëert een natuurlijke egale teint op de huid. De poeder helpt onzuiverheden verbergen en glimt niet. PUPA heeft ook gebakken poeders, onder andere de PUPA Luminys Baked Face Powder. Deze compacte poeder egaliseert de huid en camoufleert huidimperfecties. De PUPA Luminys Baked All Over is een waanzinnige alles-in-één poeder. Deze poeder is te gebruiken als foundation of blush, maar ook als oogmake-up!

Voor een perfect gematteerde huid in een paar seconden heeft PUPA de Pupa Like A Doll Compact Powder. Deze poeder op basis van minerale pigmenten is zeer comfortabel in het gebruik. Door de geavanceerde formule voelt de huid de gehele dag zijdezacht aan. Tevens bevat deze Like A Doll poeder een SPF 15 die beschermt tegen de uv-straling van de zon. Voor een mooie en een gezonde gloed heeft PUPA de Desert Bronzing Powder. Deze poeder geeft een lichte bruine teint over de huid.

Bestel je favoriete PUPA poeders nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Bestel je PUPA poeders nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor een stralende huid met de poeders van PUPA!