Accessoires

PUPA Milano heeft naast de vele make-up ook gedacht aan de manier om de make-up aan te brengen. Hiervoor heeft PUPA diverse soorten kwasten ontwikkeld.

Lees meer

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. The Tweezer Slant Silver
  € 3,95
 2. Pupa Round Blusher Brush
  € 28,50
 3. Pupa Maxi Powder Brush
  € 33,95
 4. Pupa Lip Brush
  € 20,30
 5. Pupa Foundation Brush
  € 28,50
 6. Pupa Eye Shader Brush
  € 20,30
 7. Pupa Eye Blending Brush
  € 20,30
 8. Pupa Eye Base Brush
  € 20,30

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste kwasten en brushes voor het beste resultaat!

PUPA Milano heeft naast de vele make-up ook gedacht aan de manier om de make-up aan te brengen. Hiervoor heeft PUPA diverse soorten kwasten ontwikkeld. Met de speciaal ontworpen kwasten is het eenvoudig om de PUPA make-up aan te brengen en het een natuurlijke en egale uitstraling te geven.

PUPA vind naast het op de markt brengen van kwalitatief goede make-up, het ook erg belangrijk om aandacht te richten op het aanbrengen van de make-up. Met het oog op het aanbrengen van de make-up heeft PUPA diverse make-upkwasten ontwikkeld.

Voor het op de juiste manier aanbrengen van make-up heeft PUPA vele verschillende kwasten op de markt gebracht. Er zijn verschillende poederkwasten in het assortiment om de poeders van PUPA aan te brengen op het gezicht. De kwasten zorgen voor een egale verdeling van de make-up zodat het een natuurlijke uitstraling krijgt. Ook heeft PUPA make-upkwasten voor foundation, de kwasten zorgen ervoor dat de foundation gemakkelijk aan te brengen is op de huid om oneffenheden te verbergen.

Ook voor de ogen heeft PUPA speciale kwasten. Hiermee kan eenvoudig oogschaduw aangebracht worden op de oogleden. De kwasten brengen de PUPA oogschaduw gemakkelijk aan en zorgen voor een egale verdeling van de make-up. Tot slot heeft PUPA een brush ontwikkeld voor de lippen. Met deze brush kunnen de PUPA lipsticks gemakkelijk aangebracht worden voor het mooiste resultaat.

Bestel eenvoudig en snel bij PUPA.nl!

Door te bestellen op PUPA.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten. Altijd verzekerd van de beste kwaliteit, snelle levering en gratis verzending vanaf €40,-