Nagellak

Pupa besteed veel aandacht aan de nagels. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide nagellak collectie. De nagellak geeft de nagels de aandacht en verzorging die ze verdienen.

Lees meer

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pupa Vamp! Scented Nail Polish
    Vanaf € 8,95
  2. Pupa Sparkling Attitude Color Gel
    Vanaf € 8,00
  3. Pupa Lasting Color Gel
    Vanaf € 8,15

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stralende nagels met de Pupa nagellak!

Pupa besteed veel aandacht aan de nagels. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide nagellak collectie. De nagellak geeft de nagels de aandacht en verzorging die ze verdienen. Laat je nagels stralen met een van de vele verschillende kleuren nagellak!

Voor de nagels is eindeloos varieren met kleur zeer wel mogelijk! De Pupa Lasting Color Gel is verkrijgbaar in maar liefst 49 verschillende kleuren! De nagellak heeft een hoge dekking en door de zachte en vloeibare textuur van de lak is het eenvoudig en egaal aan te brengen. Voor een nagellak met intense kleuren heeft Pupa de Pupa Lasting Color Extreme Nail Polish, deze nagellak heeft een langdurig resultaat en goede dekking. Deze nagellak is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren!

Speciaal voor de bescherming van de nagellak heeft Pupa de Gel Top Coat. Deze top coat zorgt ervoor dat de nagellak voorzien wordt van een beschermende laag zodat de nagellak langer blijft zitten. Ook heeft Pupa de Fast Dry Drops, dit product laat de nagels sneller drogen. Hierdoor is de kans op beschadiging van de aangebrachte nagellak nihil. De coat zorgt ervoor dat de nagellak van het begin af aan beschermt is tegen vuil en vingerafdrukken.

Bestel je favoriete Pupa nagellak nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl!

Bestel je Pupa nagellak nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl! Geniet van een hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor stralende nagels met de Pupa nagellak!