Contouring

Benadruk je gezicht en geef je gezicht de mooiste uitsraling! PUPA heeft speciale make-up om je gezicht te contouren en te accentueren. Een simpel spel van donkere schaduwen en lichte accenten op het gezicht. #Get ready 4Selfie met de contouring producten van PUPA.

Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pupa Sculpt Bronze Blush
    Vanaf € 29,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pupa contouring, om het gezicht te accentueren

Om de mooiste gezichtsuitdrukking op het gezicht te benadrukken heeft PUPA speciale make-up om deze contouren te maken. Contouren is simpel gezegd het spelen met donkere schaduw in combinatie met highlighter op het gezicht. Op de plekken waar normaal donkere schaduw valt breng je de contour make-up aan. En daar waar je de accenten wilt van je gezicht wilt hebben breng je de highlighter aan. Dit wordt ook wel strobing genoemd.

De PUPA Contouring & Strobing Powder Palette is zoals de naam al doet vermoeden een palette met hierin alles om te contouren en strobing toe te passen. Het palette beschikt over een extreem fijne poedertextuur. Dit zorgt voor een fijn gebruik van het product. Door gebruik te maken van stroben laat je de huid stralen!Bestel je PUPA contouring producten nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl!

Geef je gezicht meer uitstraling door het te accentueren en breng op die manier de beste eigenschappen je gezicht ter voorschijn. Bestel je PUPA contouring producten nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl en geniet van hoge kwaliteit, goed dekkende producten en een geweldige teint. Ga voor een stralende huid met de contouring producten van PUPA!