Contouring

Om de mooiste gezichtsuitdrukking op het gezicht te benadrukken heeft PUPA speciale make-up om deze contouren te maken. Contouren is simpel gezegd het spelen met donkere schaduw in combinatie met highlighter op het gezicht.

Lees meer

1 Item

  1. Pupa Contouring & Strobing Powder Palette
    Pupa Contouring & Strobing Powder Palette
    € 27,50

1 Item

Pupa contouring, om het gezicht te accentueren

Om de mooiste gezichtsuitdrukking op het gezicht te benadrukken heeft PUPA speciale make-up om deze contouren te maken. Contouren is simpel gezegd het spelen met donkere schaduw in combinatie met highlighter op het gezicht. Op de plekken waar normaal donkere schaduw valt breng je de contour make-up aan. En daar waar je de accenten wilt van je gezicht wilt hebben breng je de highlighter aan. Dit wordt ook wel strobing genoemd.

De PUPA Contouring & Strobing Powder Palette is zoals de naam al doet vermoeden een palette met hierin alles om te contouren en strobing toe te passen. Het palette beschikt over een extreem fijne poedertextuur. Dit zorgt voor een fijn gebruik van het product. Door gebruik te maken van stroben laat je de huid stralen!

Bestel je favoriete PUPA contouring producten nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl!

Bestel je PUPA contouring producten nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor een stralende huid met de contouring producten van PUPA!