Lippen

PUPA Milano heeft een groot assortiment als het gaat om make-up voor de lippen. Make-up voor de lippen geeft een extra dimensie aan je uitstraling, het frist je blik op en maakt de look helemaal af

Lees meer

12 Items

 1. Pupa Made To Last Lip Duo
  Pupa Made To Last Lip Duo
  Zo laag als € 15,50
 2. Pupa I'M Matt Lip Fluid
  Pupa I'M Matt Lip Fluid
  Zo laag als € 18,75
 3. Nieuw
  Pupa Sport Addicted Balm
  Pupa Sport Addicted Balm
  Zo laag als € 16,75
 4. Sale
  PUPA Glossy Lips 100 Princess Crystal
  Pupa Glossy Lips 100 Princess Crystal
  Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 9,95
 5. Pupa Made To Last Lip Tint
  Pupa Made To Last Lip Tint
  Zo laag als € 15,50
 6. Pupa Miss Pupa Gloss
  Pupa Miss Pupa Gloss
  Zo laag als € 17,25
 7. Pupa Made To Last Definition Lips
  Pupa Made To Last Definition Lips
  Zo laag als € 15,75
 8. Pupa True Lips
  Pupa True Lips
  Zo laag als € 13,95
 9. Pupa Miss Pupa Velvet Matt Lipstick
  Pupa Miss Pupa Velvet Matt Lipstick
  Zo laag als € 17,50
 10. Pupa Miss Pupa Lipstick
  Pupa Miss Pupa Lipstick
  Zo laag als € 17,95
 11. PUPA I'M PUPA Lipstick
  Pupa I'M Pupa Lipstick
  Zo laag als € 18,75
 12. PUPA Glossy Lips
  Pupa Glossy Lips
  Zo laag als € 9,95

  12 Items

PUPA make-up voor de lippen

PUPA heeft een groot assortiment als het gaat om make-up voor de lippen. Make-up voor de lippen geeft een extra dimensie aan je uitstraling, het frist je blik op en maakt de look helemaal af. PUPA heeft zoals gezegd veel lipproducten in het assortiment.

PUPA schenkt veel aandacht aan de lippen. Dit doen ze door een breed scala aan producten op de markt te brengen voor de lippen. De lippen vormen een echte eye-catcher in het gezicht, hierdoor is het belangrijk de juiste producten te gebruiken. Daarom heeft PUPA lippenstift en lipgloss in vele kleuren en stijlen.

Geef je lippen een intense en frisse uitstraling

De PUPA lipmake-up staat vooral bekend om haar vele lipsticks. Met tientallen verschillende kleuren van de Miss PUPA lipstick zit er voor elke look wel een lipstick in het assortiment. Ook de PUPA I’M lipstick zijn er in veel verschillende kleuren en geven de lippen een frisse uitstraling. De lipsticks van PUPA geven de lippen meer accent en laten de lippen voller lijken.

Naast de PUPA lipsticks heeft PUPA ook Lipgloss. Ook deze is er in veel verschillende kleuren te verkrijgen en geeft de lippen de verzorging die ze verdienen. Tot slot heeft PUPA verschillende lippotloden, deze benadrukken de lippen en geven de lippen net dat beetje extra. Onder andere de Made to Last Lips en de True Lips zijn er in vele kleuren te verkrijgen.

Bestel nu snel en eenvoudig bij PUPA.nl

Door te bestellen op PUPA.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten.