Wenkbrauwen

Geef je gezicht meet uitstraling door expressieve wenkbrauwen, want een blik zegt vaak meer dan duizend woorden! PUPA heeft voor de wenkbrauwen een groot aanbod aan producten die de wenkbrauwen vormen, meer volume geven en voor een onvergetelijke blik zorgen! Ontdek nu de PUPA wenkbrauwmake-up.

Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pupa Duo Highlighter Matt & Shine
  Pupa Duo Highlighter Matt & Shine
  € 16,30
 2. Pupa True Eyebrow Pencil
  Pupa True Eyebrow Pencil
  € 18,50
 3. Pupa High Definition Eyebrow Pencil
  Pupa High Definition Eyebrow Pencil
  € 18,50
 4. Pupa Eyebrow Definition Cream
  Pupa Eyebrow Definition Cream
  € 19,50
 5. Pupa Eyebrow Plumping Gel
  Pupa Eyebrow Plumping Gel
  € 15,85
 6. Pupa Eyebrow Design Set
  Pupa Eyebrow Design Set
  € 21,50
 7. Pupa Eyebrow Intense Powder
  Pupa Eyebrow Intense Powder
  € 16,50
per pagina

PUPA wenkbrauw make-up

PUPA heeft voor de wenkbrauwen een groot aanbod van make-up. De wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van het gezicht en de uitstraling van het gezicht wordt grotendeels bepaald door het gebruik van wenkbrauwmake-up. Een echte MUST-HAVE!

Voor het perfect resultaat van de wenkbrauwen heeft PUPA de PUPA High Definition Eyebrow Pencil. Dit 2-in-1 product heeft een handig borsteltje om de wenkbrauwhaartjes in de juist vorm te borstelen en een draaistiftje om de wenkbrauwen mee in te tekenen. Voor een voller en intensere uitstraling van de wenkbrauwen is er de PUPA Eyebrow Intense Powder. Deze zachte poeder is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren.

De handige 2-in1 highlighter onder de naam PUPA Duo Highlighter Matt & Shine is een wenkbrauwpotlood met een matte tip om de wenkbrauw te kleuren en een highlighter om de wenkbrauw meer te laten stralen. Voor een complete set om de wenkbrauwen te voorzien van de juiste make-up heeft PUPA de Eyebrow Design Set. Deze set is een mix van was, gepigmenteerd poeder, tweezer en applicator. De set is geschikt om de vorm van de wenkbrauw bij te houden en de tevens om de gewenste make-up mee aan te brengen. De set is beschikbaar in verschillende kleuren. Als ultieme styling van de wenkbrauwen heeft PUPA de Eyebrow Definition Cream ontwikkeld. Met dit product zorg je ervoor dat de wenkbrauwen altijd in de juiste vorm zitten en teven stralen!Bestel je favoriete PUPA wenkbrauwmake-up nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Geef je gezicht meer expressie met de wenkbrauwen producten van PUPA en laat je blik nog meer spreken! De wenkbrauwmake-up van PUPA bestel je nu heel snel en eenvoudig bij PUPA.nl! Geniet van top kwaliteit, goede dekking en betoverende wenkbrauwen!