Primer

Een primer breng je onder je gezichtsmake-up aan om een egale make-up look te creëren. Een primer is dus als het ware het laagje tussen je make-up en je huid.

Lees meer

4 Items

  1. Pupa Smoothing Foundation Primer
    Pupa Smoothing Foundation Primer
    € 32,50

4 Items

Pupa Primer voor een perfecte egale huid

Een primer breng je onder je gezichtsmake-up aan om een egale make-up look te creëren. Een primer is dus als het ware het laagje tussen je make-up en je huid. Door een primer te gebruiken trekt de make-up niet in fijne lijntjes en grove poriën.

Make-up blijft langer zitten met de primers van Pupa

Een bijkomend voordeel is dat je gezichtsmake-up langer mooi blijft zitten door het gebruik van een primer van PUPA. Een primer is een musthave als je de hele dag wilt genieten van een flawless make-up look!

PUPA heeft voor iedereen een geschikte primer. Zo heb je een groenachtige primer om roodheid te corrigeren, een zachtroze primer voor een matterende werking, een perzik-achtige primer voor een gezonde teint, een lila-achtige primer om een vermoeide huid te corrigeren, een primer voor de rijpere huid om lijntjes en rimpels te corrigeren en een transparante primer die geschikt is voor alle huidtypes.

Bij een primer is het belangrijk om niet een te dikke laag aan te brengen op de huid. Vaak is er maar een heel klein beetje primer nodig voor het hele gezicht. Voordat je de primer aanbrengt op het gezicht is het belangrijk om de huid goed te hebben gereinigd en te hebben verzorgd. Nadat je de primer hebt aangebracht kan je verder gaan met de rest van je gezichtsmake-up.

BESTEL JE FAVORIETE PUPA FOUNDATION NU SNEL EN GEMAKKELIJK BIJ PUPA.NL!

Bestel je PUPA primer nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor een perfect egale huid met de primers van PUPA!