Primer

Een primer is tegenwoordig bijna onmisbaar in het dagelijkse make-upritueel. Een primer legt een goede basis voor de dagelijkse make-up: het beschermt de huid en zorgt ervoor dat de make-up beter en langduriger blijft zitten. Bovendien maakt het de huid lekker glad en is het goed verzorgend. Ontdek nu de Primer van Pupa en zorg voor een nog perfectere teint!

Lees meer
Laden...

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pupa Primer voor een perfecte egale huid

De primer kan het beste worden aangebracht na de dagcrème en net voor de foundation. Het werkt als een basis en zorgt ervoor dat de make-up beter en langduriger blijft zetten. Een primer is dus als het ware een fijne laag tussen je make-up en je huid. Door het gebruiken van een primer trekt de make-up bovendien niet in fijne lijntjes en grove poriën van de huid. De huid lijkt daardoor nog egaler en gladder.Make-up blijft langer zitten met de primers van Pupa

Maakt je geen zorgen meer over je foundation of andere make-up: de primers van Pupa zorgen ervoor dat alles extra goed en vooral langer blijft zitten. De Primers kunnen hierbij op het gehele gezicht of alleen voor, bijvoorbeeld, op de ogen, voor extra hechting, worden aangebracht. De transparant of lichtgekleurd primers vullen de plooitjes en lijntjes in het gezicht op en zorgen direct voor een egale teint. Bovendien wordt de huid verzorgt en is het een ideale basis voor make- up. Een primer is een MUST-HAVE als je de hele dag wilt genieten van een flawless make-up look!

PUPA heeft voor iedereen een geschikte primer. Zo heb je van de Pupa Smoothing Foundation Primer een groenachtige primer om roodheid te corrigeren, een zachtroze primer voor een matterende werking, een perzik-achtige primer voor een gezonde teint, een lila-achtige primer om een vermoeide huid te corrigeren, een primer voor de rijpere huid om lijntjes en rimpels te corrigeren en een transparante primer die geschikt is voor alle huidtypes. Met de Pupa Smoothing & Fixing Eye Primer zorg je voor de perfecte oogmake-up en wordt de kleur van de oogschaduw geïntensiveerd.

Bij een primer is het belangrijk om niet een te dikke laag aan te brengen op de huid. Vaak is er maar een heel klein beetje primer nodig voor het hele gezicht. Voordat je de primer aanbrengt op het gezicht is het belangrijk om de huid goed te hebben gereinigd en te hebben verzorgd. Nadat je de primer hebt aangebracht kan je verder gaan met de rest van je gezichtsmake-up.BESTEL JE FAVORIETE PUPA FOUNDATION NU SNEL EN GEMAKKELIJK BIJ PUPA.NL!

Ga voor een perfecte, egale en stralende teint met de Pupa Primers. Je huid wordt verzorgt en creëer je een ideale basis voor je make-up! Bestel je PUPA primer nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl en geniet van hoge kwaliteit en mooie huid.