Natural Side

PUPA Natural Side is productlijn met make-upproducten bestaande uit een hoog percentage natuurlijke ingrediënten. De producten uit de lijn zorgen voor natuurlijke schoonheid in combinatie met glamour.

Lees meer
Filteren
Laden...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pupa Natural Side Lipstick
  Vanaf € 20,90
 2. Pupa Natural Side Lip Gloss
  Vanaf € 18,10
 3. Pupa Natural Side Eyeshadow
  Vanaf € 18,10
 4. Pupa Natural Side Eye Pencil
  Vanaf € 18,10
 5. Pupa Natural Side Compact Powder
  Vanaf € 28,00
 6. Pupa Natural Side Bronzing Powder
  Vanaf € 28,00
 7. Pupa Natural Side Concealer
  Vanaf € 19,00
 8. Pupa Natural Side Foundation
  Vanaf € 28,00

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PUPA Natural Side

Met de Natural Side lijn wil PUPA de natuurlijke schoonheid combineren met glamour. Dit heeft geresulteerd in een productlijn met formules die 86% tot 100% natuurlijke ingrediënten bevatten. De kwaliteit en zuiverheid van de formule is hiermee gegarandeerd, zonder in te leveren op de prestaties van de make-up.

De Natural Side lijn bevat verschillende make-upproducten. De Natural Side Face Primer is een ideale basis voor een goede make-uplook. De primer heeft een verzachtende, verzorgende en hydraterende werking en draagt bovendien bij aan het behoud van de make-up. De Natural Side Foundation en Concealer zorgen, met dank aan het hoge percentage natuurlijke ingrediënten, voor een natuurlijk gecamoufleerd effect.

De PUPA Natural Side Compact Powder is een lichte en zijdezachte poder die de huid een egale en matte uitstraling geeft. De poeder bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten! Voor een natuurlijke, egale bruine teint heeft PUPA de Natural Side Bronzing Powder. De fluweelzachte en fijne poeder bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten. Met de producten uit de Natural Side lijn creëer je een natuurlijke look met kwalitatieve make-upproducten op basis van natuurlijke ingrediënten.