Concealer

Iedereen heeft wel eens last van schaduwen, oneffenheden en donkere kringen. Om dit te camoufleren, kun je heel eenvoudig gebruik maken van een concealer. Oneffenheden worden gemakkelijk verborgen en krijg je een stralende, egale teint! Pupa heeft verschillende concealers, ontdek nu de passende concealer voor je huid!

Lees meer
Filteren
Laden...

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pupa Extreme Cover Concealer Nieuw
  Pupa Extreme Cover Concealer
  Vanaf € 18,85
 2. Pupa Active Light Concealer Nieuw
  Pupa Active Light Concealer
  Vanaf € 21,95
 3. Pupa Sport Addicted Concealer
  Vanaf € 17,85
 4. Pupa Cover Cream Concealer
  Vanaf € 18,85
 5. Pupa Cover Stick Concealer
  Vanaf € 18,85

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met de concealers van Pupa zijn oneffenheden verleden tijd!

Met de concealers van PUPA bedek je oneffenheden of vlekjes snel en gemakkelijk. Een concealer is een crème, pasta of stick die je kan gebruiken om kleine oneffenheden of plekjes op je gezicht mee te bedekken. Een concealer is om op lokale plekjes te camoufleren.

In het assortiment heeft PUPA de Cover Stick Concealer. Deze handige stick heeft een concealer met een hoge dekking. De stick camoufleert en corrigeert onzuiverheden in een handomdraai. De PUPA Cover Cream Concealer is een concealer met een medium tot hoge dekking. Deze concealer heeft zoals de naam al doet vermoeden een crèmige textuur. De textuur maakt dat het product gemakkelijk aan te brengen is.Bestel je favoriete Pupa concealer nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl!

Laat donkere kringen, oneffenheden en schaduwen verdwijnen met de Pupa Conealer. Kleine imperfectie worden gemakkelijk gecamoufleert en klrijg een stralende teint. Bestel nu je PUPA concealer snel en eenoudig bij PUPA.nl en geniet van de hoge kwaliteit en goede dekking. Ga voor een stralende teint met de concealers van PUPA!