Concealer

Met de concealers van PUPA bedek je oneffenheden of vlekjes snel en gemakkelijk. Een concealer is een crème, pasta of stick die je kan gebruiken om kleine oneffenheden

Lees meer

3 Items

 1. Pupa Cover Stick Concealer
  Pupa Cover Stick Concealer
  € 18,25
 2. Pupa Cover Cream Concealer
  Pupa Cover Cream Concealer
  € 18,25
 3. Pupa Sport Addicted Concealer
  Pupa Sport Addicted Concealer
  € 17,50

3 Items

Met de concealers van Pupa zijn oneffenheden verleden tijd!

Met de concealers van PUPA bedek je oneffenheden of vlekjes snel en gemakkelijk. Een concealer is een crème, pasta of stick die je kan gebruiken om kleine oneffenheden of plekjes op je gezicht mee te bedekken. Een concealer is om op lokale plekjes te camoufleren.

In het assortiment heeft PUPA de Cover Stick Concealer. Deze handige stick heeft een concealer met een hoge dekking. De stick camoufleert en corrigeert onzuiverheden in een handomdraai. De PUPA Cover Cream Concealer is een concealer met een medium tot hoge dekking. Deze concealer heeft zoals de naam al doet vermoeden een crèmige textuur. De textuur maakt dat het product gemakkelijk aan te brengen is.

Bestel je favoriete Pupa concealer nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl!

Bestel je PUPA concealer nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl! Geniet van een hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor een stralende huid met behulp van de concealers van PUPA!