Oogpotloden

Geef je ogen de X-factor met de oogpotloden van PUPA. Je ogen krijgen meer expressie, stralen en krijgen een onvergetelijke blik. Creëer talloze looks en laat je ogen spreken! Ontdek nu de oogpotloden van Pupa en vind je favoriet.

Lees meer

5 Items

 1. Pupa Made To Last Definition Eyes
  Pupa Made To Last Definition Eyes
  Zo laag als € 15,75
 2. Pupa True Eyes
  Pupa True Eyes
  Zo laag als € 14,25
 3. Pupa Multiplay Pencil
  Pupa Multiplay Pencil
  Zo laag als € 15,25
 4. Nieuw
  Pupa Summer In L.A. Multiplay
  Pupa Summer In L.A. Multiplay
  Zo laag als € 11,95
 5. Nieuw
  Pupa Sport Addicted Waterproof Liner
  Pupa Sport Addicted Waterproof Liner
  Zo laag als € 15,75

  5 Items

PUPA oogpotlood voor stralende ogen!

PUPA heeft verschillende oogpotloden in het assortiment. Met de oogpotloden van PUPA zorg je ervoor dat de look helemaal af is. Oogpotlood is een make-upproduct om lijnen rondom, onder of boven de ogen mee aan te brengen. Oogpotlood heeft in tegenstelling tot eyeliner een vaste substantie. Dit maakt dat oogpotlood na het aanbrengen nog kan worden gefinetuned door het aangebrachte oogpotlood wat te vervagen.

De PUPA True Eyes is een oogpotlood dat geschikt is voor ieder huidtype. De samenstelling van het oogpotlood maakt dat zelfs voor de meest gevoelige ogen geschikt is. De lijnen die het oogpotlood kan aanbrengen zijn indrukwekkend strak!

Met het PUPA Multiplay Pencil is het erg gemakkelijk om mooie en strakke lijnen te creëren rondom de ogen. De multiplay oogpotloden zijn er in maar liefst 25 kleuren. Het aanwezige sponsje aan het uiteinde van het potlood maakt het erg makkelijk om de kleur desgewenst wat te vervagen of uit te wrijven. Om de oogpotloden keer op keer scherp te houden heeft PUPA een Double Pencil Sharpener. Deze puntenslijper is geschikt voor dunnen en dikke oogpotloden.Bestel je favoriete PUPA oogpotloden nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Geef je ogen de X-factor met de oogpotloden van PUPA. Je ogen krijgen meer expressie, stralen en krijgen een onvergetelijke blik. Bestel nu je favoriet PUPA oogpotlood snel en eenvoudig online bij PUPA.nl en geniet van hoge kwaliteit en een betovernde oogopslag!