Nagels

PUPA Milano heeft voor de nagels vele verschillende soorten nagellak op de markt gebracht. Nagellak geeft de handen een verzorgd uiterlijk en laat de nagels stralen.

Lees meer

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pupa Vamp! Scented Nail Polish
  Vanaf € 8,95
 2. Pupa Zero Calorie Nail Polish
  Vanaf € 8,00
 3. Pupa Sparkling Attitude Color Gel
  Vanaf € 8,00
 4. Pupa Lasting Color Gel
  Vanaf € 8,15
 5. Pupa Natural Glossy Nail Polish
  Vanaf € 8,50

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laat je nagels stralen met PUPA nagellak en nagelbescherming

PUPA Milano heeft voor de nagels vele verschillende soorten nagellak op de markt gebracht. Nagellak geeft de handen een verzorgd uiterlijk en laat de nagels stralen. De vele verschillende kleuren PUPA nagellak zorgen dat er eindeloos gevarieerd kan worden met de nagellak.

PUPA heeft veel verschillende nagellak op de markt gebracht. Onder de PUPA Lasting Color Extreme zijn tientallen verschillende kleuren op de markt gebracht. Deze Lasting Color lijn heeft ook een primer voor de bescherming van de nagels en een top coat om de nagels een glimmend laagje te geven en een langer behoud van de nagellak. De PUPA Lasting Color Gel nagellak is een andere nagellak lijn van PUPA met opnieuw een enorm scala aan kleuren, tot wel 150 verschillende kleuren!

Opzoek naar nagelbescherming? Bestel PUPA SOS Nail Repair!

PUPA vind de bescherming van de nagels en nagellak erg belangrijk. Daarom heeft PUPA een speciale lijn ontwikkeld voor de bescherming hiervan. De lijn bevat producten die zorgen voor een beschermend laagje op de nagels alvorens de nagellak opgebracht wordt, zoals de PUPA Natural Glossy Nail Polish. Ook zijn er producten die juist over de nagellak heen aangebracht moeten worden. Het geeft een beschermende laag bovenop de nagellak zodat deze langer zijn kleur behoud zonder dat hier scheurtjes in komen. Om de nagellak goed te kunnen verwijderen heeft PUPA een speciale remover ontwikkeld onder de naam: Ultra Gentle Natural Nail Polish Remover. Deze zorgt ervoor dat alle nagellak verwijderd wordt en een schone nagel overblijft.

Bestel eenvoudig en snel je nagelproduct op PUPA.nl

Door te bestellen op PUPA.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten. Altijd verzekerd van de beste kwaliteit, snelle levering en gratis verzending.