Foundation

PUPA heeft verschillende foundations in het assortiment. De foundations zijn geschikt om de huid van het gezicht, nek of hals een egale teint te geven.

Lees meer

6 Items

 1. Pupa Active Light Cream Foundation
  Pupa Active Light Cream Foundation
  € 27,95
 2. Pupa Made To Last Foundation
  Pupa Made To Last Foundation
  € 26,50
 3. Pupa Like A Doll Make-Up Fluid
  Pupa Like A Doll Make-Up Fluid
  € 25,95
 4. Pupa Extreme Matt Powder Foundation
  Pupa Extreme Matt Powder Foundation
  € 28,00
 5. Pupa Antitraccia Foundation
  Pupa Antitraccia Foundation
  € 28,00
 6. Pupa Active Light Foundation
  Pupa Active Light Foundation
  € 28,50

6 Items

PUPA foundation voor een egale en stralende huid!

PUPA heeft verschillende foundations in het assortiment. De foundations zijn geschikt om de huid van het gezicht, nek of hals een egale teint te geven. Onzuiverheden als donkere vlekjes, puistjes en/of rode bultjes zijn gemakkelijk te camoufleren met behulp van een van de vele PUPA foundations.

Neem de PUPA Made to Last Foundation en creëer een fluwelen Touch op de huid. De ultra comfortabele en zachte textuur maakt dat deze foundation zich goed aan de huid aanpast en onzuiverheden helpt bedekken. Wilt u een vlekkeloos en stralende huid? Ga dan voor de PUPA Like a Doll Make-up Fluid. Deze foundation heeft een fluid die perfect mengt met uw eigen huid, hierdoor oogt de foundation erg natuurlijk. Deze foundation uit de like a doll lijn voelt bovendien licht en zijdezacht aan!

PUPA heeft ook beschermende foundation, de PUPA Antitraccia Foundation beschikt namelijk over een SPF 15 en vormt hiermee een goede bescherming tegen zonnestralen. Daarnaast is de foundation hydraterend en vetvrij en daarmee geschikt voor ieder huidtype. PUPA heeft tot slot in het assortiment de PUPA Active Light Foundation. Deze foundation is er in vele kleur varianten beschikbaar en daarmee geschikt voor Europese-, Aziatische-, Negroïde- en Arabische- huid.

Bestel je favoriete PUPA foundation nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl!

Bestel je PUPA foundation nu snel en gemakkelijk bij Pupa.nl! Geniet van hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor een stralende huid met de foundations van PUPA!