PUPA Contouring & Strobing Powder Palette

Volg de nieuweste make-up trend en verbeter je gezichtscontouren met de PUPA Contouring & Strobing Powder Palette. Door lichte met donkere poeders te combineren kun jezelf bepalen welke gebieden in je gezicht je meer aandacht wilt schenken. 
Door Contouring geef je het gezicht meer vorm en een grotere definitie met een clair-obscur effect. Matte, lichte en zijdezachte poeders zorgen voor een spel van licht en schaduw en creëren een perfect glad en natuurlijk effect. Met Strobing wordt het gezicht gehiglight, je legt de nadruk op de gebieden die je beter zichtbaar wilt maken. Lichte poeders, rijk aan gouden particel vangen het licht en creëren op die manier stroboscopische effecten. 
De PUPA Contouring & Strobing Powder Palette bevat vier essentiële kleuren poeders die je gezicht meer uitdrukking geven. 

Laat je gezicht stralen met de winnaar van de Beauty Astir 2017! De combinatie van contouring en strobing poeder zorgt voor een perfecte teint.

Pupa Contouring & Strobing Powder Palette

De PUPA Contouring & Strobing Powder Palette is een complete set om je gezicht meer uitdrukking te geven. Met de combinatie van lichte en donkere poeders kun je het gezicht gemakkleijk highlighten en contureren. Verkrijbaar in verschillende kleurcombinaties.

Dermatologisch getest, zonder parabenen 

Vanaf € 28,50
Op voorraad
Meer informatie
ProductlijnMatis Réponse Homme
Schrijf uw eigen review
U reviewed:Pupa Contouring & Strobing Powder Palette
Uw beoordeling

Verzending:
Profiteer bij Pupa.nl altijd van gratis verzendkosten!

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact op met: [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.