PUPA Made to Last Waterproof Eyeshadow

De PUPA Made to Last Waterproof Eyeshadow is een watervaste oogschaduw stick en één van de fijnste oogschaduw van PUPA Milano. De waterproof oogschaduw heeft een romig zachte textuur en is zeer eenvoudig en egaal aan te brengen. Dankzij de handige 'twist-up' verpakking kun je de stick in- en uitdraaien en hoef je niet meer bang te zijn dat hij breekt als die een keer op de grond valt. De PUPA Made to Last Waterproof Eyeshadow heeft achterop zelfs een ingebouwde puntenslijper waarmee je heel gemakkelijk kunt slijpen om hem weer nauwkeuriger aan te kunnen brengen en ook als eyeliner kunt gebruiken. Verkrijgbaar in diverse overheerlijke kleuren met een satin, pearly, extra pearly of metallic finish.

Zorg voor een langdurige water- en veegvaste oogmake-up met de PUPA Made to Last Waterproof Eyeshadow en laat je ogen de hele dag kleurrijk stralen, zonder panda-oogjes!

Pupa Made To Last Waterproof Eyeshadow

PUPA Made To Last Waterproof Eyeshadow is en waterproof oogschaduw-stick met levendige en heldere kleuren. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en is smudge- en veegvast. De perfecte oogschaduw tijdens de zomer, sporten of als je gewoon langdurig oogmake-up nodig hebt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse afwerkingen.

Laag risico op allergieën, oftalmoloog getest, paraben vrij

Vanaf € 15,50
Op voorraad
Meer informatie
ProductlijnPupa Made To Last Waterproof Eyeshadow
Schrijf uw eigen review
U reviewed:Pupa Made To Last Waterproof Eyeshadow
Uw beoordeling

Verzending:
Profiteer bij Pupa.nl altijd van gratis verzendkosten!

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact op met: [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.