Gezicht/Teint

PUPA Milano heeft een breed assortiment als het gaat om make-up voor het gezicht. Make-up voor het gezicht zorgt voor een goede basis van een frisse en stralende look

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

PUPA gezichtsmake-up, voor een natuurlijk effect

PUPA Milano heeft een breed assortiment als het gaat om make-up voor het gezicht. Make-up voor het gezicht zorgt voor een goede basis van een frisse en stralende look. PUPA heeft voor elk huidtype wel een foundation of poeder. Met PUPA gezichtsmake-up zorg je voor een goede basis van je look en verberg je eenvoudig oneffenheden op de huid. PUPA besteed veel aandacht aan het ontwikkelen van make-up voor het gezicht. Gezichtsmake-up vormt de basis van iedere look. De kleur van de make-up dient perfect te matchen met de kleur van de huid om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren. Om dit zo goed mogelijk te bereiken heeft PUPA een enorm breed scala aan kleuren van de verschillende PUPA foundations en poeders.

Het assortiment van PUPA gezichtsmake-up is enorm. Er zijn verschillende PUPA foundations te verkrijgen die elke oneffenheid op het gezicht laten verdwijnen. De foundations zijn er in zowel vloeibare als compacte vorm te krijgen en bieden een ruime keuze aan kleuren zodat er voor elke huidtint een foundation bij zit. De PUPA BB cream is er in verschillende typen, zoals speciaal voor ‘dark spot’ behandeling of anti-aging. De BB cream is goed te combineren met de verschillende poeders van PUPA. De bekendste poeders zijn de PUPA Luminys Baked of PUPA Desert Bronzing Powder. Deze poeders zorgen voor een goede dekking en een natuurlijke teint. PUPA heeft ook verschillende blushes, neem de PUPA Like a Doll, deze blush geeft de look een natuurlijke gloed. Ook heeft PUPA een aantal concealers in een handige stick, dit geeft het product een optimaal gebruiksgemak.

Bestel nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl

Door te bestellen op PUPA.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten.