Pupa Ultraflex Mascara

PUPA Ultraflex Mascara is een zwarte mascara die voor gekrulde en lange wimpers zorgt. De exclusieve formule bedekt de wimpers van de wortel tot het topje met een dun, resistent laagje. De wimpers worden optisch langer en krijgen meer volume.

Laag risico op allergieën, oogheelkundig getest, geschikt voor gevoelige ogen en mensen die contactlenzen dragen

€ 17,95
In voorraad
Product Informatie
Meer informatie
EAN 8011607109197
Product lijn Pupa Ultraflex Mascara
Verzending & Retour

Verzending:
Voor verzendingen onder de €40,- worden verzendkosten van €3,95 per bestelling in rekening gebracht. Boven de €40,- is verzending gratis. 

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact op met: klantenservice@pupa.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.

Reviews
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pupa Ultraflex Mascara
Jouw rating

Gerelateerde producten

Aan verlanglijst toevoegen
Beschrijving

PUPA Ultraflex Mascara

De PUPA Ultraflex mascara is een zwarte mascara die zorgt voor extra krullende en lange wimpers. De exclusieve formule met een hoog gehalte aan filmvormers en specifieke polymeren bedekt de wimpers van de wortel tot het topje met een dun, resistent laagje. Het nieuwe plastic borsteltje is flexibel en zo ontworpen dat de wimpers niet aan elkaar plakken en de mascara goed over de wimpers wordt verdeeld. De wimpers blijven los van elkaar en de mascara is eenvoudig in gebruik.

Ga voor een perfecte wimpers en voor een betovernde oogopslag met de PUPA Ultraflex Mascara!