PUPA Specials

PUPA Milano heeft naast de standaard lijnen ook een aantal speciale make-uplijnen op de markt gebracht. Hierdoor kan nu ook tijdens het sporten make-up gedragen worden zonder dat het uitloopt of vervaagd.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pupa specials

PUPA Milano heeft naast de standaard lijnen ook een aantal speciale make-uplijnen op de markt gebracht. Hierdoor kan nu ook tijdens het sporten make-up gedragen worden zonder dat het uitloopt of vervaagd.

Met de PUPA professionals lijn zijn er een aantal producten op de markt gebracht om het make-up gebruik naar een hoger level te tillen. De producten zijn van hoge kwaliteit en geven de look nét even dat extra tintje. De lijn bevat meerdere foundations zoals de Smoothing Foundation Primer. Ook bevat de lijn een poeder. Met de Professional Powder van PUPA laat je de huid stralen en helpt het je de oneffenheden op de huid te verbergen. Dit resulteert in een stralende en egale teint op de huid.

De sportlijn van PUPA, genaamd PUPA sport Addicted bevat een waterproof mascara zodat deze tijdens transpireren blijft zitten en niet zal uitlopen. De Sport Addicted lijn heeft ook een waterproof liner om de contouren van de lippen of ogen te accentueren, dat de liner waterproof is zorgt ervoor dat het ten alle tijden goed blijft zitten en niet zal uitlopen.  Ook bevat de lijn een speciale lippenbalsem voor de bescherming van de lippen tegen externe invloeden van buitenaf. De lijn is verder aangevuld met een PUPA Addicted Powder en make-up fixer. De poeder geeft de huid een egale tint en helpt oneffenheden te verbergen ook tijdens het sporten. De PUPA make-upfixer is ontwikkeld om tijdens het sporten daar waar nodig de make-up een kleine opfrisbeurt te geven of de make-up te herstellen.

Bestel snel en eenvoudig bij PUPA.nl

Door te bestellen op PUPA.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten.