Pupa Summer in L.A.

De Summer in L.A. zomercollectie van Pupa Milano is geïnspireerd op de flair en energie van de Californische levensstijl met kleurrijke cocktails gecombineerd met zwembadfeesten en muziek.

Lees meer

6 Items

 1. Nieuw
  Pupa Summer In L.A. Blush Me 001 Strawberry Caipiroska
  Pupa Summer In L.A. Blush Me 001 Strawberry Caipiroska
  Normale prijs € 25,65 Speciale prijs € 20,50
 2. Nieuw
  Pupa Summer In L.A. Multiplay
  Pupa Summer In L.A. Multiplay
  Zo laag als € 11,95
 3. Nieuw
  Pupa Summer In L.A. Matt Shaping Lipstick
  Pupa Summer In L.A. Matt Shaping Lipstick
  Zo laag als € 13,40
 4. Nieuw
  Pupa Summer In L.A. Lasting Color Gel
  Pupa Summer In L.A. Lasting Color Gel
  Zo laag als € 6,20
 5. Nieuw
  Pupa Summer In L.A. Holo Eyeshadow
  Pupa Summer In L.A. Holo Eyeshadow
  Zo laag als € 15,95

  6 Items

PUPA Summer in L.A.!

De Summer in L.A. zomercollectie van Pupa Milano is geïnspireerd op de flair en energie van de Californische levensstijl met kleurrijke cocktails gecombineerd met zwembadfeesten en muziek. De HOLO EYESHADOW Holographic Effect Eyeshadow – Long Lasting – Waterproof heeft een glinsterende afwerking met het effect van “bewegende kleuren” waardoor de ogen ongelooflijk oplichten. De stralende finish geeft een effect waardoor de kleuren lijken te bewegen, de ogen worden verlicht met verbluffende iriserende reflecties. De lippen zijn volumineus en hebben een demi-matte afwerking dankzij MATT SHAPING LIPSTICK Matt Effect Stylo Lipstick – Maximum Definition. Een niet-kleverige textuur voor absoluut comfort met een matte afwerking en volledige dekking. Het gezicht wordt gekleurd met een stralend roze blush en wordt verhelderd dankzij de amberkleurige highlighter BLUSH ME Cushion Blush. De gecoate pigmenten zorgen voor een fijne en comfortabele film. De nagels passen perfect bij de lippen, dankzij de rijk gepigmenteerde Lasting Color Gel. De lak is rijk aan pigmenten voor een vol en rijk kleurresultaat.BESTEL EENVOUDIG EN SNEL BIJ PUPA.NL!

Door te bestellen op pupa.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten. Altijd verzekerd van de beste kwaliteit, snelle levering en gratis verzending vanaf €40,-.