Sport Addicted

Pupa Sport Addicted DE make-up die je ook tijdens hoge inspanningen perfect uitlaat zien! Alle producten zijn water- en hittebestandig en zorgen voor een stralende teint. Ontdek de gelimiteerde editie nu zelf en laat je overtuigen van de kwaliteiten!

Lees meer
Laden...

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pupa Sport Addicted

De sportlijn van Pupa, genaamd Pupa Sport Addicted bestaat uit een aantal watervaste basisproducten die je ook tijdens hoge inspanning perfect uit laten zien. De waterproof formules voorkomen tijdens het transpireren dat de make-up uitloopt en blijft je make-up feilloos zitten, ongeacht of je gaat hardlopen, fietsen of zelfs zeilen.

Ontdek de Pupa Sport Addicted lijn en laat je overtuigen van de kwaliteiten van de producten. Krijg een egale teint met de PUPA SPORT ADDICTED POWDER, de PUPA SPORT ADDICTED CONCEALER en fixeer alles extra of fris het op goed met de PUPA SPORT ADDICTED MAKE-UP FIXER. Laat je ogen stralen met de PUPA SPORT ADDICTED WATERPROOF LINER en de PUPA SPORT ADDICTED WATERPROOF MASCARA INTENSE BLACK zonder panda-oogjes! Geef zelfs je lippen een lichte tint en zorg voor hydratatie met de PUPA SPORT ADDICTED BALM.

Pupa Sport Addicted bestel je heel eenvoudig en snel bij Pupa.nl

Zie ook perfect uit tijdens warme zomerdagen of hoge inspanningen en bestel de Pupa Sport Addicted nu heel eenvoudig en gemakkelijk bij Pupa.nl! De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking geeft en lang blijft zitten. Altijd verzekerd van de beste kwaliteit, snelle levering en gratis verzending vanaf €40,-!