Sport Addicted

De sportlijn van Pupa, genaamd Pupa sport Addicted bevat een waterproof mascara zodat deze tijdens transpireren blijft zitten en niet zal uitlopen. De Sport Addicted

Lees meer

6 Items

 1. Pupa Sport Addicted Balm
  Pupa Sport Addicted Balm
  € 16,75
 2. Pupa Sport Addicted Waterproof Liner
  Pupa Sport Addicted Waterproof Liner
  € 15,75
 3. Pupa Sport Addicted Concealer
  Pupa Sport Addicted Concealer
  € 17,50
 4. Pupa Sport Addicted Powder
  Pupa Sport Addicted Powder
  € 22,50

6 Items

Pupa Sport Addicted

De sportlijn van Pupa, genaamd Pupa sport Addicted bevat een waterproof mascara zodat deze tijdens transpireren blijft zitten en niet zal uitlopen. De Sport Addicted lijn heeft ook een waterproof liner om de contouren van de lippen of ogen te accentueren, dat de liner waterproof is zorgt ervoor dat het ten alle tijden goed blijft zitten en niet zal uitlopen.

Ook bevat de lijn een speciale lippenbalsem voor de bescherming van de lippen tegen externe effecten in de buitenlucht. De lijn is verder aangevuld met een Pupa Addicted Powder en make-up fixer. De poeder geeft de huid een egale tint en helpt oneffenheden te verbergen ook tijdens het sporten. De Pupa make-upfixer is ontwikkeld om tijdens het sporten daar waar nodig de make-up een kleine opfrisbeurt te geven of de make-up te herstellen.

Pupa Sport Addicted bestel je bij Pupa.nl

Door te bestellen op Pupa.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten. Altijd verzekerd van de beste kwaliteit, snelle levering en gratis verzending vanaf €40,-!