PUPA Made To Last Lip Tint

De PUPA Made To Last Lip Tint is de nieuwe innovatie van PUPA Milano op het gebied van gekleurde lippen. Het is een flinterdunne waterproof lipgloss die een long lasting kleur op je lippen tovert, zonder zichtbaarheid van gloss of lippenstift. De Lip Tint heeft hoge pigmentatie, waardoor een intense kleur op de lippen ontstaat. De ultra lichte textuur voel je nauwelijks op de lippen, voor een comfortabel gevoel. De vloeibare formule van de Lip Tint droogt snel op en geeft de lippen een natuurlijke finish. Het resultaat zijn prachtig gevormde en gekleurde lippen die niemand kan weerstaan!

TIP: De kleuren van de Pupa Made To Last Lip Tint machten heel mooi met de kleuren van de PUPA Lasting Color Extreme Nail Polish...maak je look helemaal compleet!

Pupa Made To Last Lip Tint

PUPA Made To Last Lip Tint is een flinterdunne waterproof lipgloss waarvan je alleen de kleur ziet. De lippen krijgen een mooie kleur met een natuurlijke finish. Het lijkt net als je geen lippenstift of lipgloss op hebt!

Vanaf € 18,50
Op voorraad
Meer informatie
ProductlijnMatis Réponse Homme
Schrijf uw eigen review
U reviewed:Pupa Made To Last Lip Tint
Uw beoordeling

Verzending:
Profiteer bij Pupa.nl altijd van gratis verzendkosten!

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact op met: [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.