Laden...

PUPA Made to Last Definition Lips

De PUPA Made to Last Definition Lips is een zacht lippotlood dat perfect aan de lippen hecht, comfotabel voelt en zeer eenvoudig aan te brengen is. De lippen worden gedefinieert, krijgen volume en een langdurige glans. Verder is het lippotlood uitdraaibaar en heb je geen puntenslijper voor nodig. De Made to Last Definition Lips is verkrijgbaar in verschillende prachtige en intensieve kleuren.

Ga voor een absolute kleurexplosie op je lippen die de gehele dag blijft zitten met de PUPA Made to Last Definition Lips! Krijg volumineuze lippen die comfortabel voelen en een langdurige glans hebben.Pupa Made To Last Definition Lips

PUPA Made to Last Definition Lips is een zacht en langdurig lippotlood. Het lippotlood hecht direct aan de lippen, geeft volume aan de lippen en zorgt voor een langdurige glans. Verkrijbaar in verschillende schitternde kleuren.

Paraben-vrij

Vanaf € 16,00
Op voorraad
Meer informatie
ProductlijnPupa Made To Last Definition Lips
Schrijf uw eigen review
U reviewed:Pupa Made To Last Definition Lips
Uw beoordeling

Verzending:
Profiteer bij Pupa.nl altijd van gratis verzendkosten!

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact op met: [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.