PUPA Diva's Lashes Mascara

PUPA Diva's Lashes Mascara is een mascara die je wimpers een ongekend volume geeft. De wimpers worden één voor één "gefilmd" waardoor de wimpers perfect worden gevormd en gekamd. De mascara klontert niet en zorgt voor veel volume, extra lengte en gesepareerde wimpers. Al met alleen enkele streken creëer je een betoverende oogopslag. De Diva's Lashes Mascara heeft een exclusieve grote applicator en door de speciale huls droogt de mascara nog minder snel uit.

Ga voor een dramatische oogopslag, net als een diva met de PUPA Diva's Lashes Mascara! Je wimpers krijgen maximaal volume en zijn mooi gedefinieerd.

Pupa Diva's Lashes Mascara

PUPA Diva's Lashes Mascara is een mascara die je wimpers maximale volume en perfecte difinitie geeft. De wimpers worden voller, krijgen extra lengte en zijn gesepareerd. Voor een dramatische oogopslag, net als een diva.

Laag risico op allergieën, oogheelkundig getest, parabenvrij, geschikt voor gevoelige ogen en mensen die contactlenzen dragen

Meer informatie
  • Productlijn
    Pupa Diva's Lashes
Schrijf uw eigen review
U reviewed:Pupa Diva's Lashes Mascara
Uw beoordeling

Verzending:
Profiteer bij Pupa.nl altijd van gratis verzendkosten!

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Neem dan contact op met: [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.