Ogen

PUPA Milano heeft veel oogmake-up van een hoge kwaliteit. Ogen zijn voor PUPA een belangrijk onderdeel van het gezicht. Daarom heeft PUPA een breed scala aan make-up producten voor de ogen

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ga voor een stralende oogopslag met de make-up van PUPA!

PUPA Milano heeft veel oogmake-up van een hoge kwaliteit. Ogen zijn voor PUPA een belangrijk onderdeel van het gezicht. Daarom heeft PUPA een breed scala aan make-up producten voor de ogen. Bestel hier je oogmake-up en ben verzekerd van een goede kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Voor de ogen heeft PUPA diverse mascara’s op de markt gebracht onder de naam PUPA Vamp! of Diva’s Lashes. Verder heeft PUPA verschillende oogschaduw, eyeliners, oogpotloden en make-up voor de wenkbrauwen. Oogmake-up is onmisbaar bij het opmaken van het gezicht. Het laat het gezicht meer spreken en geeft een frisse uitstraling. De PUPA oogmake-up is geschikt voor alle huidtypen en verschillende huidtinten. Doordat de producten over een hoog pigmentgehalte beschikken geeft de make-up een goede dekking.

PUPA heeft zoals gezegd een enorm scala aan make-upproducten voor de ogen. Het meest bekend zijn de Vamp mascara en de made to last eyeshadow, maar PUPA heeft meer. Verschillende soorten oogschaduw die zowel te gebruiken zijn op de natte als op de droge huid. Ook meerdere mascara’s, zoals de verschillende Vamp mascara’s waarvan sommige waterproof. Er is een ruime keuze uit PUPA eyeliner, verschillende PUPA eyliner Vamp. Veelal weer in verschillende kleuren te bestellen. De PUPA oogpotloden zijn er in een oneindig aanbod aan kleuren, vooral de PUPA Multiplay en de PUPA Made to Last Eyes. Tot slot zorgt de make-up voor de wenkbrauwen voor een complete look. Het assortiment wenkbrauwmake-up heeft meerdere wenkbrauwpencelen, highlighter, fixing gel en een wenkbrauw design set.

Bestel snel en gemakkelijk je favoriete oogmake-up bij PUPA.nl

Door te bestellen op PUPA.nl ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt. De make-up is niet op dieren getest en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het hoge pigmentgehalte in de make-up zorgt ervoor dat de make-up een goede dekking heeft en lang blijft zitten.