Lipgloss

Voor glanzende en stralende lippen heeft PUPA verschillende lipgloss in het assortiment. Lipgloss is een make-up speciaal voor de lippen.

Lees meer
Filteren
Huidige filters
  1. Kleur Rood Verwijder dit artikel

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Pupa I'M Loveproof
    Pupa I'M Loveproof
    € 19,90
per pagina

Stralende en glanzende lippen met de PUPA Lipgloss

Voor glanzende en stralende lippen heeft PUPA verschillende lipgloss in het assortiment. Lipgloss is een make-up speciaal voor de lippen. Het geeft een glanzende gloed op de lippen en heeft bovendien een verzorgende werking.

Pupa heeft onder andere de Miss PUPA Gloss op de markt gebracht. Deze lipgloss geeft de lippen een glanzend uiterlijk. De lipgloss is eenvoudig aan te brengen door de vloeibare structuur. De Miss PUPA Gloss is zijdezacht en verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende kleuren. Naast de Miss PUPA Gloss heeft PUPA ook een PUPA Glossy Lips. Deze lipgloss voedt en beschermt de lippen en heeft een glanzende werking op de lippen dankzij de in het product verwerkte Arganolie. Door de flexibele applicator is de gloss makkelijk aan te brengen. De lipgloss is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. De kleuren zijn extreem helder en geven de lippen een zogenaamde wet & shine glans.

Bestel je favoriete PUPA lipgloss nu snel en gamekklijk bij PUPA.nl!

Bestel je PUPA lipgloss nu snel en gemakkelijk bij PUPA.nl! Geniet van een hoge kwaliteit en goed dekkende producten. Ga voor stralende lippen met de lipgloss van PUPA!